General Tire pazarlama konularında görüş alışverişinde bulunmak üzere yurt dışından 25 ithalatçıyı Münih'e davet ediyor

Temmuz 2016

General Tire, ithalatçıları arasında kişisel diyaloğu ve iletişimi teşvik ediyor.

• General Tire, ithalatçıları arasında kişisel diyaloğu ve iletişimi teşvik ediyor
  • Katılımcılar, bu uluslararası toplantı için "birbirimizden bir şeyler öğrenmek mükemmel bir fikir" diyor

General Tire, ithalatçıları arasında kişisel diyaloğu ve iletişimi güçlendirmenin gereğine inanıyor. General Tire İş Geliştirme Müdürü Matthias Bartz bu fikirden yola çıkarak Nisan ayı sonunda Münih Mövenpick Hotel'de iki günlük bir organizasyon düzenledi. 20'den fazla ülkeden davete katılan toplam 25 ithalatçı, Amerikan markası adına kendi yaptıkları pazarlama ve sponsorluk faaliyetleri ile 2015 yılında General Tire'ın yüzüncü yılını kutlamak için yaptıkları etkinliklerden söz etti.

Matthias Bartz

Bartz, "marka bilincini sürekli olarak arttırmak ve fikir alışverişini teşvik etmek için müşterilerimiz arasındaki iletişimi güçlendirmek istiyoruz," diyor.  "Elbette her yaklaşım her ülkeye uymaz, fakat katılımcı grubu, markamızın pazarlama faaliyetlerinde kullanabileceğimiz pek çok yeni fikir üretti."

Etkinliğe katılan ithalatçıların geri bildirimleri de oldukça olumluydu: Dublin, İrlanda merkezli Tracta Motors'dan Niall Murray "Sunumların kalitesi olağanüstüydü," diyerek görüşlerini belirtti. "Harika fikirler sunuldu, kesinlikle katılmaya değerdi." General Tire bu etkinliğin, yenilikçi pazarlama fikirleri üretmek ve paylaşmak açısından oldukça başarılı ve verimli olduğunu düşünüyor.

Handan Gürsoy

Pazarlama İletişim Müdürü

Continental Türkiye

Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. Allianz Tower, No: 1/26

34750 Ataşehir | İstanbul | Türkiye

+90 216 518 24 26-27-28

1915'ten beri.
General Tire. Bir Continental markasıdır.